Hesabım
    13 Reasons Why: 2. Sezondan Resmi Fragman Geldi

    18 Mayıs’taki prömiyeri için gün sayıyor

    İkinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Netflix dizisi 13 Reasons Why’ın resmi fragmanı paylaşıldı.

    Netflix Türkiye’de Ölmek İçin On Üç Sebep adıyla yayınlanan dizi, 18 Mayıs Cuma tarihinde ikinci sezon prömiyerini yapacak. İkinci sezon, Hannah'ın ölümünden sonra yaşananları ve karakterlerimizin toparlanma sürecini konu almaya devam edecek.

    Liberty Lisesi için yargı zamanı gelmiş olsa da birileri Hannah'nın ölümünün ardındaki gerçekleri saklamaya kararlıdır. Gerçeği gözler önüne seren polaroidleri bulan Clay ve sınıf arkadaşları, rahatsız edici sırları ve onları saklamak için yapılanları keşfeder. Ölmek İçin On Üç Sebep'in ikinci sezonu ilk sezonun akıllarda yarattığı soruları yanıtlıyor.

    Ölmek İçin On Üç Sebep'in oyuncu kadrosunda Dylan Minnette, Katherine Langford, Kate Walsh, Derek Luke, Brandon Flyn, Justin Prentice, Alisha Boe, Christian Navarro, Miles Heizer, Devin Druid, Annie Winters, Tommy Dorfman, Brian D’Arcy, Sosie Bacon, Steven Weber ve Samantha Logan yer alıyor.

    Senaryosunu Brian Yorkey’in yazdığı dizinin yürütücü yapımcılığını Selena Gomez, Mandy Teefey, Kristel Laiblin, Anonymous Content Steve Golin ve Joy Gorman üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top