Hesabım
    Mayans MC’nin İlk Tanıtımı Görücüye Çıktı

    İlk resmi teaser geldi

    Sons of Anarchy’nin devam dizisi Mayans MC ilk resmi tanıtımını hayranların beğenisine sundu.

    FX Networks imzasıyla ekrana taşınan dizi, Kurt Sutter’ın efsanevi serisi Sons of Anarchy’nin izlerini takip ediyor. The Mayans, yedi sezon boyunca FX tarihinin en çok reyting toplayan dizisi olan Sons of Anarchy’de izleyici karşısına çıkmıştı.

    İlk sezonu on bölümden oluşan dizinin yürütücü yapımcılığını Noberto Barba, Kurt Sutter ve Elgin James üstleniyor. Pilot bölümün yönetmen koltuğu ise Noberto Barba’ya emanet. Mayans MC sonbahar döneminde FX ekranlarında prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

    Mayans MC, Jax Teller’dan sonraki evrende geçiyor. Hapisten henüz çıkan EZ Reyes (JD Pardo), Cali/Mexi sınırında görevlidir. EZ Reyes bir dönemin yıldızı olduğu bu kasabada, yeni kimliğini kabul ettirmek zorundadır.

    Mayans MC’nin oyuncu kadrosunda Edward James Olmos, JD Pardo, Sarah Bolger, Clayton Cardenas, Richard Cabral, Michael Irby, Raoul Trujillo, Antonio Jaramillo ve Carla Baratta boy gösteriyor. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu kadrosuna Gino Vento’nun da eklendiği açıklanmıştı. Ünlü oyuncu, dizide Nester karakterine hayat verecek.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top