Hesabım
    A.P. Bio İkinci Sezon Onayını Aldı

    NBC komedisi sınıfı geçti

    Glenn Howerton’ın başrolünde yer aldığı A.P. Bio için ikinci sezon onayı geldi. Lise öğretmeni Jack Griffin’in eğlenceli maceralarını ele alan dizi, ekran yolculuğuna NBC’de devam ediyor.

    Seth Meyers’ın yürütücü yapımcısı olduğu dizi, 18-49 yetişkin grubunda 3.7 milyon izleyiciyi ekrana çekerek 1.2 reyting elde etti. Eleştirmenler tarafından da beğeniyle karşılanan dizi, eğitimli izleyici kitlesi üzerinde yapılan ölçümlerde en çok izlenen üçüncü dizi oldu.

    A.P. Bio, Glenn Howerton’ın canlandırdığı lise öğretmeni Jack Griffin’i takip ediyor. Harvard’ın felsefe bölümünden kovulan Jack, hayallerindeki mesleğe veda ederek Toledo’daki sıradan bir lisede biyoloji öğretmeni olarak çalışmaya başlar. İsteksizce göreve atılan Jack, okulun en başarılı öğrencilerinden oluşan sınıfa verildiğini fark eder ve bu andan itibaren öğrencileri kendi yararına kullanmaya karar verir.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Howertan’a, başta ünlü komedyen Patton Oswalt olmak üzere Lyric Lewis, Mary Sohn, Jean Villepique, Tom Bennett, Paula Pell, Charlie McCrackin, Jacob McCarthy, Aparna Brielle, Nick Peine, Allisyn Ashley Arm, Eddie Leavy, Jacob Houston, Sari Arambulo, Tucker Albrizzi ve Spence Moore II gibi isimler eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top