Hesabım
    Netflix’ten Ricky Gervais Komedisine Yeşil Işık

    After Life'ın ilk detayları geldi

    Ricky Gervais’in yeni komedi dizisi After Life, Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak. Gervais, kara komedi türündeki dizinin yarım saattlik altı bölümden oluştuğunu açıkladı.

    Ünlü komedyenin yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı After Life, Gervais’in canlandırdığı Tony adlı karakterin hayatını takip ediyor. Mükemmel bir hayata sahip olan Tony, eşinin ani ölümünün ardından depresyona girer ve radikal bir karar alır. Tony artık insanlara ve kendisine, içinden geldiği şekilde davranmaya başlar. Kendisi de dahil hiçkimseyi umursamayan Tony’nin bu hali çevresindekileri endişelendirir. Tony bu yanını “süper güç” gibi kullanmaya devam ederken diğer tarafta arkadaşları onu eski haline çevirmeye çalışacaktır.

    Ricky Gervais kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda dizinin ön hazırlıklarına başladığını duyurdu.

    After Life’ın yürütücü yapımcı tarafında Ricky Gervais’e Extras dizisinde birlikte çalıştığı Charlie Hanson eşlik ediyor.

    Televizyon ekranlarında The Office, Extras, Life's Too Short ve Derek gibi komedi dizileriyle ses getiren Ricky Gervais, yakın zamanda stand up gösterisi Humanity’de de Netflix ile işbirliği yapmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top