Hesabım
    ‘Looking For Alaska’ Hulu Tarafından Ekrana Uyarlanıyor

    The O.C. ve Gossip Girl’ün yaratıcısına teslim edildi

    John Green’in çok satan gençlik romanı Looking For Alaska, mini dizi olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor. Türkiye’de Alaska'nın Peşinde adıyla basılan roman, sekiz bölümlük bir dizi halinde Hulu platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    Dizinin yapımcı koltuğunda, romanı 13 yıldır ekrana uyarlamaya çalışan Josh Schwartz var. Schwartz prodüksiyonu Paramount Television ve Fake Empire ile birlikte yürütüyor. Dizinin showrunner koltuğu da Schwartz’a emanet edilirken yürütücü yapımcı tarafında Green, Jessica Tuchinsky, Mark Waters, Marty Bowen ve Lis Rowinski var.

    John Green’in bol ödüllü ilk romanı, ünlülerin son sözleriyle kafayı bozmuş genç Miles Halter’ı takip ediyor. Ünlü yazar François Rabelais'nin "Büyük Belki" olarak betimlediği şeyi bulmak için yatılı okula yazılan Miles, burada aralarında Alaska Young da olmak üzere hayatını kökünden değiştirecek birçok yeni şeyle karşılaşacaktır.  

    John Green’in bir diğer çok satan romanı The Fault in Our Stars da geçtiğimiz yıllarda beyazperdeye uyarlanıp gişe rekorları kırmıştı. Dizinin yapımcısı Schwartz ise bir dönemin fenomen dizisi The O.C.’yi ekrana taşımış ve bir diğer popüler gençlik dizisi Gossip Girl’e imzasını atmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top