Hesabım
    “The Last Man on Earth”, “Brooklyn Nine-Nine” ve “The Mick” Ekrana Veda Ediyor!

    Fox kanalından üç dizinin hayranlarına kötü haber geldi.

    Fox kanalı üç dizisinin fişini çekti. Sevilen komedi dizileri “The Last Man on Earth”, “Brooklyn Nine-Nine” ve “The Mick” önümüzdeki sezon ekranlarda olmayacak.

    5 Emmy adaylığı bulunan Will Forte’nin başrolünü, yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği komedi dizisi “The Last Man on Earth” 4. sezonun ardından iptal edildi. Kadrosunda Kristen Schaal, January Jones, Mel Rodriguez, Mary Steenburgen ve Cleopatra Coleman gibi isimlerin yer aldığı dizi geçtiğimiz hafta sezon finali yapmıştı.

    Andy Samberg, Andre Braugher, Terry Crews, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz, Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti, Dirk Blocker ve Joel McKinnon Miller gibi oyuncuların rol aldığı “Brooklyn Nine-Nine” da iptalden kaçamadı. Daniel J. Goor ve Michael Schur ikilisinin yarattığı dizi, kanalın en sevilen yapımlarından biri olmasına rağmen 5. sezonun ötesini göremeyecek. Dizinin henüz yayınlanmamış iki bölümü 13 Mayıs ve 20 Mayıs tarihlerinde ekranlarda olacak.

    İptal edilen son dizi ise “The Mick” oldu. Kaitlin Olson’ın başrolünü üstlendiği dizi 3 Nisan tarihinde sezon finali yapmış ve o zamandan beri kanalın kararını bekliyordu. John Chernin ve Dave Chernin ikilisi tarafından yaratılan dizide, Sofia Black-D’Elia, Thomas Barbusca, Jack Stanton, Carla Jimenez ve Scott MacArthur oynuyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top