Hesabım
    ‘Star’ Üçüncü Sezon Onayını Aldı

    Müzik bir sezon daha devam edecek

    Fox’un müzik dizisi Star üçüncü sezon onayını almayı başardı. Lee Daniels ve Tom Donaghy ikilisinin imzasıyla ekrana taşınan dizi, Fox ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

    Reytingleriyle kanalın yüzünü güldüren yapımlardan olan Star, kanalın kendi şirketi 20th Century Fox TV tarafından yapılıyor olsa da dizinin prodüksiyon maliyetinin bir hayli yüksek olduğu biliniyor. Bu nedenle yeni sezon kararı vermenin zorlu bir süreç olduğu belirtiliyor.

    Star, geçmişlerini ardında bırakıp hayatlarında yeni bir sayfa açmak isteyen üç yetenekli müzisyenin sektörde var olma çabalarını ekrana taşıyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda başlıca rolleri Queen Latifah, Benjamin Bratt, Jude Demorest, Ryan Destiny, Brittany O’Grady, Amiyah Scott, Quincy Brown, Miss Lawrence, Michael Michele, Stephen Dorff ve Luke James üstlenirken dizide Lenny Kravitz, Naomi Campbell, Tyrese Gibson, Gladys Knight, Missy Elliott, Big Boi ve Paris Jackson gibi ünlü isimler konuk oyuncu olarak boy gösterdi.

    Star, Lee Daniels, Tom Donaghy, Pamela Oas Williams ve showrunner Karin Gist’in yürütücü yapımcılığında ekrana taşınıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top