Hesabım
    “Family Guy” ve “Bob’s Burgers”a Yeni Sezon Onayı!

    Sevilen animasyon dizileri önümüzdeki sene de ekranlarda olacak.

    Kanallardan yeni sezon onayları ve iptal haberleri gelmeye devam ediyor. Fox kanalı “Family Guy” ve “Bob’s Burgers” dizileri için kararını verdi. Sevilen animasyon dizileri önümüzdeki sene de ekranlarımıza konuk olacak.

    1999 yılında yayınlanmaya başlayan Seth MacFarlane’in yarattığı “Family Guy” önümüzdeki sene 16. sezonuyla bizlerle olacak. Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis ve Mike Henry’nin sesleriyle hayat verdiği 7 Emmy ödüllü dizi önümüzdeki hafta, 20 Mayıs’ta sezon finali yapacak.

    Kanalın sevilen dizilerinden “Bob’s Burgers” da 9. sezonuyla geri dönecek. Geçtiğimiz sene En İyi Animasyon Dizisi dalında Emmy kazanan dizinin seslendirme kadrosunda H. Jon Benjamin, John Roberts, Kristen Schaal, Eugene Mirman, Dan Mintz ve Larry Murphy gibi isimler yer alıyor. Dizi 20 Mayıs’ta şu anki sezonunu tamamlayacak.

    Kanalın daha önceden yeni sezon onayı verdiği diziler arasında Seth MacFarlane’in yarattığı “The Orville”, “9-1-1”, “Empire”, “Star”, “The Resident”, “The Gifted” ve “The Simpsons” yer alıyor. ABC tarafından iptal edilen "Last Man Standing" de önümüzdeki sene Fox'ta hayat bulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top