Hesabım
    “Gotham” 5. Sezonuyla Ekranlara Veda Edecek!

    “Gotham” 5. sezon onayını kaptı ancak bir de kötü haber var.

    Fox’un “Gotham” severlere bir iyi bir de kötü haberi var. Kanaldaki geleceği yakın zamana kadar belirsiz olan dizi 5. sezon onayını aldı. Ancak önümüzdeki sezon, sevilen dizinin son sezonu olacak. “Gotham” 5. sezonunun ardından ekranlara veda edecek. Dizinin son sezonu, Bruce Wayne’nin Pelerinli Süvari’ye dönüşmesine odaklanacak.

    DC çizgi romanlarının sevilen süper kahramanı Batman’in gençliğini ve ezeli düşmanlarının orijin hikayelerini anlatan “Gotham” Bruno Heller tarafından yaratıldı. Bruce Wayne olarak David Mazouz, Jim Gordon olarak Ben McKenzie, Harvey Bullock olarak Donal Logue, Lucius Fox olarak Chris Chalk, Oswald Cobblepot/Penguin olarak Robin Lord Taylor, Edward Nygma/Riddler olarak Cory Michael Smith, Dr. Leslie Thompkins olarak Morena Baccarin, Butch Gilzean/Solomon Grundy olarak Drew Powell, Selina Kyle olarak Camren Bicondova, Barbara Kean olarak Erin Richards, Tabitha Galavan olarak Jessica Lucas ve Alfred Pennyworth olarak Sean Pertwee’yi izlediğimiz dizi bu hafta yani 17 Mayıs’ta sezon finali yapacak.

    Fox kanalı hemen hemen tüm dizilerinin akıbetini belirledi. “Lethal Weapon”, “9-1-1”, “Empire”, “Star”, “The Gifted”, “The Resident”, “The Orville”, “The Simpsons”, “Bob’s Burgers” ve “Family Guy” yeni sezon onayı alırken, “The Mick”, “The Last Man on Earth,” ve “Brooklyn Nine-Nine” iptal edildi. Sevilen komedi “Brooklyn Nine-Nine” önümüzdeki sene NBC kanalında yayın hayatına devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top