Hesabım
    Benedict Wong’lu “Deadly Class”ın İlk Fragmanı Yayınlandı!

    Dizinin yürütücü yapımcılığını Russo Kardeşler üstleniyor.

    Yürütücü yapımcılığını Marvel Sinematik Evreni’nden tanıdığımız Russo Kardeşler’in üstlendiği drama dizisi “Deadly Class”ın ilk fragmanı görücüye çıktı. Yorumlarıyla fragmana renk katan Anthony Russo ve Joe Russo ikilisi dizinin televizyondaki tüm işlerden farklı olduğunu söylüyor.

    Pilot bölümünü “Vazgeçmem Senden” ve “Ölümsüz Aşk” filmleriyle tanınan deneyimli yönetmen Lee Toland Krieger’e emanet eden dizi, oyuncu kadrosunda “Doktor Strange”den tanıdığımız Benedict Wong, Benjamin Wadsworth, “X-Men: Apocalypse”in Jubilee’si Lana Condor, Maria Gabriela de Faria, Luke Tennie, Liam James ve Michel Duval gibi isimlere yer veriyor. Syfy kanalında yayınlanacak dizinin 2019’da başlaması bekleniyor.

    Dizinin yaratıcıları Rick Remender ve Miles Orion Feldsott ikilisi tarafından yazılan dizi, 80’lerin sonunda geçen karanlık bir büyüme hikayesini ele alıyor. Hikaye evsiz bir gencin, dünyanın en mafyatik ailelerinin çocuklarını gönderdiği bir özel okula adım atmasıyla başlıyor. Genç adam ahlaki değerlerini korumaya çalışırken hayatta kalabilmek için çeşitli metotlar üretmek zorunda kalacaktır. Dizinin uyarlandığı çizgi roman serisi yayın hayatına 2014 yılında başladı. Aylık olarak yayınlanan serinin toplam 33 sayısı bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top