Hesabım
    Amy Adams’lı “Sharp Objects”in Prömiyer Tarihi Belli Oldu!

    Merakla beklenen dizi HBO kanalında izleyicilerle buluşacak.

    5 Oscar adaylığı bulunan başarılı aktris Amy Adams’ın başrolünü üstlendiği “Sharp Objects” dizisinin prömiyer tarihi belli oldu. HBO kanalında yayınlanacak dizi 8 Temmuz’da başlayacak.

    Geçtiğimiz yılın en çok ses getiren dizilerinden “Big Little Lies”ın ilk sezonuna imzasını atan yönetmen Jean-Marc Vallée’nin tüm bölümlerde kamera arkasına geçtiği dizi Emmy adayı senarist Marti Noxon tarafından yazılıyor. Merakla beklenen dizide Amy Adams’a, Oscar adayı Patricia Clarkson, “The Mindy Project” ile tanınan Chris Messina, “Weeds” ile 2 yıl üst üste Altın Küre’ye aday gösterilen Elizabeth Perkins, Madison Davenport, April Brinson, Violet Brinson, Henry Czerny, Miguel Sandoval ve Matt Craven gibi isimler eşlik ediyor.

    Gone Girl’ün yazarı Gillian Flynn’in çok satan romanından uyarlanan dizi Amy Adams’ın canlandırdığı Camille Preaker karakterine odaklanıyor. Travma dolu geçmişinden uzaklaşmaya çalışan suç muhabiri Camille Preaker, psikiyatri kliniğinde tedavi görmektedir. Camille bu süreçte iki çocuğun ölümünü araştırmaya başlar ve araştırma derinleştikçe en başta annesi olmak üzere adım adım kendi geçmişiyle yüzleşir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top