Hesabım
    Jordan Peele’den Nazi Avcıları Dizisi Geliyor!

    “The Hunt” isimli dizi Amazon platformunda yayınlanacak.

    “Kapan” filmi ile büyük beğeni toplayan Jordan Peele yürütücü yapımcılığını üstlendiği drama dizisi “The Hunt” ile ekranlara konuk olmaya hazırlanıyor. Birinci sezonu için Amazon’dan 10 bölümlük onay alan dizi bir Nazi Avcıları grubunu konu alıyor.

    David Weil tarafından yaratılan dizi özgün bir fikirden yola çıkıyor. “The Hunt”, 1977 yılının New York’unda yaşayan bir Nazi Avcıları grubuna odaklanıyor. The Hunters olarak bilinen grup, yüzlerce yüksek rütbeli Nazinin aramızda yaşadığını ve Amerika’da Dördüncü İmparatorluk’u kurmayı planlandığını öğrenir. Grup, Nazileri adalet önüne çıkarmak ve yeni soykırım planlarını bozmak için kanlı bir göreve başlar.

    Bu yapım Jordan Peele’in Amazon’la birlikte gerçekleştireceği ikinci proje olacak. Geçtiğimiz ay Peele’in, Lorena Bobbitt’e odaklanan dört bölümlük bir belgeselin yürütücü yapımcılığını üstleneceği duyurulmuştu. İlk yönetmenlik denemesi olan “Kapan” ile En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar kazanan isim şu sıralarda yeni projesi “Us” üzerinde çalışıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top