Hesabım
    “Gotham”ın 5. Sezonunda Hangi Kötüleri İzleyeceğiz?

    “Gotham”ın gelecek sezonundan ilk bilgiler geldi.

    Fox’un sevilen dizisi “Gotham” geçtiğimiz günlerde sezon finali yaptı ve yeni sezon onayını aldı. Dizinin son sezonu olacak 5. sezondan ilk bilgiler ise beklenenden erken geldi!

    Dizinin yürütücü yapımcısı John Stephens CBR ile yaptığı röportajda yeni sezonla ilgili şunları söyledi: “Scarface veya Ventriloquist gibi, izleyenlerin çoğunun tanımadığı bir sürü karakteri görmek istiyorum. Karakterin muhteşem bir karanlık tarafı var ve bunu ekranda izlemek istiyorum. Televizyonda izlemek istediğimizden emin olduğumuz bazı karakterler Mother ve Orphan. Lady Shiva’yı görmek istiyoruz. Tüm bu karakterleri 5. sezonda izleyeceğiz.”

    Batman severler Scarface karakterini “Batman: The Animated Series” animasyonundan hatırlayacaktır. Kendisi Ventriloquist olarak bilinen Arnold Wesker tarafından kontrol edilen bir kukla. Ancak kontrolün Wesker’da mı yoksa kuklada mı olduğundan çoğu zaman emin olunamıyor. Orphan ve Mother ise Batman mitosundaki nispeten yeni karakterlerden. Orphan, dünyanın en amansız kötülerinden Lady Shiva’nın kızı. Cassandra Cain olarak tanınan karakter çizgi romanlarda uzun bir süre Batgirl olarak Batman’e yardım etti. Elbette ortada henüz bir Batman olmadığı için Orphan’ı dizide nasıl bir rolde izleriz bilmiyoruz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top