Hesabım
    ‘Krypton’ İkinci Sezon Onayını Aldı

    Syfy dizisi yola devam ediyor

    Superman’in dedesinin maceralarını ele alan Syfy dizisi Krypton, ikinci sezonuyla ekranlardaki yerini koruyacak. Devam kararı, birinci sezon finalinin hemen öncesinde anons edildi.

    Warner Horizon Scripted Television’ın imzasıyla ekrana taşınan Krypton, Superman’in gezegeninin yok oluşunun iki nesil öncesinde geçiyor ve ünlü kahramanın dedesi Seg-El’in maceralarını işliyor.

    Krypton’ın ilk sezonu ortalama 1.8 milyon izleyiciyi ekranları başına çekti ve dizi, 2014’teki Ascension prömiyerinden beri en yüksek açılış sezonu reytinginlerini elde etti. Krypton Syfy’ın en çok izlenen dizisi olmanın yanı sıra The Magicians’ın ardından en yüksek reytingli ikinci dizisi olmayı da başardı.

    Başrolünde Cameron Cuffe’ye yer veren dizinin ilk sezonunda Seg-El aile onurunu kazanmaya ve sevdiklerini korumaya çalışırken gezegenini de kurtarmak için çabalıyor ve Brainiac ve Adam Strange gibi ünlü DC karakterleriyle karşılaşıyor.

    Krypton’ın oyuncu kadrosunda Blake Ritson, Shaun Sipos, Georgina Campbell, Elliot Cowan, Ann Ogbomo, Rasmus Hardiker, Wallis Day, Aaron Pierre ve Ian McElhinney var. Dizinin showrunner koltuğu ise Cameron Welsh’e emanet.

    Syfy’ın yeni sezon onayını alan diğer dizileri arasında Happy!, The Magicians, 12 Monkeys ve Channel Zero da var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top