Hesabım
    Once Upon a Time’ın Yaratıcıları ‘Amazing Stories’e Transfer Oldu

    Edward Kitsis ve Adam Horowitz, Apple ile anlaştı

    Once Upon a Time’ın yaratıcıları Edward Kitsis ve Adam Horowitz, Amazing Stories uyarlaması için Apple ile el sıkıştı. Ünlü ikili, Steven Spielberg’in kült dizisinden uyarlanan yapımda senarist ve yürütücü yapımcı olarak yer alacaklar.

    Apple tarafından ekrana taşınan Amazing Stories’in showrunner koltuğu için daha önce Bryan Fuller ve Hart Hanson ile anlaşılmıştı. Ne var ki ikili, Şubat ayında projeden ayrılmıştı. Once Upon a Time uzun soluklu ekran yolculuğunun sonuna gelince ise Kitsis ve Horowitz ile masaya oturuldu.

    Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Kitsis ve Horowitz’e Steven Spielberg, Darryl Frank ve Justin Falvey eşlik ediyor.

    1985 ve 1987 yılları arasında yayınlanan Spielberg imzalı Amazing Stories, iki sezon boyunca NBC ekranlarında izleyici karşısına çıktı.

    Kült diziden yola çıkan yeni uyarlama ise on bölüm halinde Apple’ın yeni dijital platformunda izleyiciyle buluşacak. Apple’ın yeni televizyon servisiyle ilgili detayların yıl sonuna doğru açıklanması bekleniyor. 2019 yılında yayın hayatına başlayacak platformun Apple markalı telefonlarda, tabletlerde ve bilgisayarlarda yerini alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top