Hesabım
    Isabel Allende’nin Ünlü Romanı ‘Ruhlar Evi’ Ekrana Uyarlanıyor

    Hulu’da izleyisiyle buluşacak

    Dünyaca ünlü Şilili yazar Isabel Allende’nin Ruhlar Evi romanı Hulu tarafından ekrana uyarlanıyor.

    Arrival’ın yapım şirketi olan FilmNation Entertainment’ın imzasını taşıyan dizi, The House of the Spirits adıyla ekranlardaki yerini alacak.

    Eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılanan Ruhlar Evi’nin uyarlama hakları için birçok şirketin rekabet halinde olduğu ancak zafere FilmNation Entertainment’ın ulaştığı belirtildi. Proje için senarist ve yönetmen arayışları sürerken dizinin yürütücü yapımcıları arasında Isabel Allende’nin de yer alacağı açıklandı.

    Allende’nin ilk romanı olan Ruhlar Evi, 1982’de basıldıktan hemen sonra eleştirmenler tarafından övgüye boğuldu ve 35 dile çevrilerek dünya üzerinde 70 milyon kopya sattı.

    Trueba ailesine mensup üç jenerasyonun yaşadığı trajedileri ele alan roman, 1993 yılında Bille August tarafından beyazperdeye uyarlandı. Filmin başrollerini Jeremy Irons, Meryl Streep, Winona Ryder, Glenn Close ve Antonio Banderas gibi yıldız isimler paylaştı.

    Hulu’nun izleyiciyle buluşturduğu diğer ünlü roman uyarlamaları arasında The Handmaid’s Tale, The Looming Tower, Little Fires Everywhere ve Castle Rock gibi diziler de yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top