Hesabım
    Emilia Clarke 'Game of Thrones’un Son Sahnelerinde Dağıldığını Söyledi

    Ünlü oyuncu duygusal anlar yaşamış

    Game of Thrones’un final sezonunun çekimlerinde sona yaklaşılırken başrol oyuncusu Emilia Clarke kendi sahneleriyle ilgili dikkat çekici bir beyanda bulundu. Emilia Clarke, ünlü karakteri Daenerys’in son sahnelerini çekerken duygusal anlamda ‘perişan olduğunu’ (f*cked up) söyledi.

    Emilia Clarke geçtiğimiz günlerde Vanity Fair’a verdiği röportajda Game of Thrones’un final sahneleriyle ilgili de konuştu. Dizinin çekimleri sürüyor olsa da Clarke’ın canlandırdığı karakterin sahnelerinin tamamlandığı ortaya çıktı.

    Clarke’ın final sezonuyla ilgili verdiği bir diğer ipucu, Stark kardeşler Sophie Turner ve Maisie Williams ile ortak sahnelerde rol almasıydı; bu iki oyuncuyla daha önce sette birlikte çalışmadığını belirtti. Clarke’ın bir diğer ilgi çeken açıklaması ise sette günlük tutmasıyla ilgiliydi. Ünlü oyuncu setin son günlerinde, cep telefonunun dahi yasaklandığını ve günlük tutarak hatıralarını kaleme aldığını söyledi. Clarke düşüncelerini yazarken set fotoğrafçısı Helen Sloan ise bu anların fotoğraflarını çekmiş. Clarke bu anları bir ihtimal hayranlarla paylaşabileceğini söyledi.

    Ekran fenomeni Game of Thrones’un son sezonu 2019 yılı içerisinde prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top