Hesabım
    Vivien Leigh Rolüne Natalie Dormer Getirildi!

    Vivien Leigh'in hayatı dizi oluyor

    İki Oscar ödüllü unutulmaz aktris Vivien Leigh’nin hayatı ekrana taşınıyor. Game of Thrones ile yıldızlaşan Natalie Dormer, dizinin başrolüne ve yürütücü yapımcı kadrosuna eklendi.

    FremantleMedia ve Mainstreet Pictures şirketlerinin imzasıyla hayata geçen dizide Vivien Leigh karakterine Natalie Dormer hayat verecek. Dizi, efsanevi aktrisin özel hayatında ve beyazperde kariyerinde karşılaştığı dönüm noktalarını ekrana taşıyacak. 1940’lı yılların görkemli Hollywood’unda geçecek olan yapım, oyuncunun kariyerinin yanı sıra Laurence Olivier olan evliliğine ve hastalıklarına da değinecek. Dizinin her bir bölümü, Leigh’nin rol aldığı bir filmin etrafında şekillenecek.

    Dizinin senarist koltuğundaki Stewart Harcourt, senaryoyu arşiv meteryallerinden ve Kendra Bean’in kaleme aldığı Vivien Leigh: An Intimate Portrait adlı romandan yola çıkarak yazıyor.

    Game of Thrones dizisiyle dünya çapında ünlenen Natalie Dormer hemen ardından bir diğer hit yapım Hunger Games serisinde rol aldı. Dormer yakın dönemde ekranda ise Picnic At Hanging Rock’ın başrolünde boy gösteriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top