Hesabım
    Syfy’ın İptal Ettiği ‘The Expanse’i Amazon Satın Aldı

    Dördüncü sezon Amazon’da yayınlanacak

    Yeni sezon onayını alamayan Syfy dizisi The Expanse, Amazon tarafından satın alındı. The Expanse’in prodüksiyonunu üstlenen Alcon Television Group, bir süredir Amazon’la görüşmelerini sürdürüyordu. Bilimkurgu dizisinin dördüncü sezonu Amazon Prime Video’da izleyici karşısına çıkacak.

    The Expanse ile ilgili müjde, uzay üzerine verilen özel bir konferansta Amazon’un patronu Jeff Bezos tarafından açıklandı. Los Angeles’ta gerçekleşen etkinlikte dizinin showrunner’ı Naren Shankar ve oyuncuları Cas Anvar, Wes Chatham ve Steven Strait de yer aldı.

    Daniel Abraham ve Ty Franck’in çok satan romanından uyarlanan dizi, günümüzün 200 yüzyıl ilerisinde geçiyor ve kolonize olmuş bir galakside, büyük bir komploya atılan iki yabancının maceralarını konu ediniyor.

    13 bölümden oluşan The Expanse’in oyuncu kadrosunda Steven StraitShohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham, Frankie Adams, Elizabeth Mitchell ve David Strathairn gibi isimler yer alıyor. Oscar adayı senaristler Mark Fergus ve Hawk Ostby’nin yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin showrunner koltuğunda ise Naren Shankar var.

    The Expanse’in üçüncü sezon bölümleri Syfy kanalında yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin Temmuz’da final yapması planlanıyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top