Hesabım
    Yeni ‘Charmed’ın Başrollerinden Hayranlara Mesaj!

    Genç oyuncular önyargılı fanlara seslendi

    90’lı yılların sonunda ekrana “merhaba” diyen Charmed’ın yeniden çevrimi, olumlu olumsuz birçok tepkiyle karşılanmaya devam ediyor. Yeni Charmed, özellikle orijinal serinin hayranları tarafından şimdiden gözden çıkarılmış durumda. Son olarak, yeniden çevrimin başrolleri de polemiğe eklendi ve hayranlardan kendilerine bir şans vermelerini istedi.

    TVLine’a konuşan Madeleine Mantock ve Sarah Jeffery, orijinal dizinin hayran kitlesine seslendi. Mantock “Bekleyin ve görün. Eğer hoşunuza giderse, ki bu mükemmel olur, gelin bize katılın. Eğer gitmezse de hiç problem değil” dedi.

    Sarah Jeffery ise "Bir şans vermekle bir şey kaybetmezsiniz. Orijinal dizinin farkındayız, ona saygı duyuyoruz ve kesinlikle takdir ediyoruz. Devam dizisini yapma fırsatı verildiği için de son derece minnettarız” dedi.

    Jeffery ayrıca yeni dizinin birtakım sürprizlerle, orijinal seriye saygı duruşunda bulunacağı müjdesini de verdi ve ekledi: “Daha önce yapılmış olana ve attıkları temele kesinlikle saygı duyuyoruz. Bunların üzerine bir sürprizin yanı sıra yeni ve önemli temalar ekliyoruz.”

    Charmed yıl sonunda The CW ekranında prömiyer yapmaya hazırlanıyor. Mantock ve Jeffery’nin yanı sıra Melonie Diaz’ın da başrolünde yer aldığı dizi, üç kardeşin cadılık güçlerine sahip olduklarını keşfetmesini konu ediniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top