Hesabım
    The Sinner’ın İkinci Sezon Tanıtımları Görücüye Çıktı

    Yaz aylarında ekranlarda olacak

    Geçtiğimiz yılın ses getiren dizilerinden The Sinner, ikinci sezona ait yeni tanıtım videolarıyla görücüye çıktı. Jessica Biel’ın yapımcıları arasında bulunduğu Altın Küre adayı dizi, sekiz bölümden oluşan ikinci sezonuyla yaz aylarında USA Network ekranlarındaki yerini alacak.

    Suç türündeki The Sinner, Dedektif Harry Ambrose’un atıldığı zorlu davayı ele alan ilk sezonuyla beğeni toplamıştı. Jessica Biel’ın başrollerden birini canlandırdığı yapım, mini dizi olarak yola çıkmış ancak olumlu tepkilerin ardından ikinci sezon onayını almıştı. Biel geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda yapımcılık görevine devam ettiğini ancak oyuncu kadrosunda yer almayacağını açıklamıştı.

    The Sinner’ın ikinci sezonunda, başroldeki Bill Pullman’ın hayat verdiği Dedektif Harry Ambrose’un maceralarını izlemeye devam edeceğiz. Ambrose bu kez doğup büyüdüğü kasabaya geri dönecek ve bu arada eski bir tanıdığının yardım çağrısıyla harekete geçecek. Birlikte, ebeveynlerini öldürmekle suçlanan 11 yaşındaki bir çocuğun davasına atılacaklar. Pullman bu esnada kendi geçmişiyle de yüzleşecek.

    The Sinner’ın yürütücü yapımcı kadrosu Derek Simonds, Jessica Biel, Michelle Purple, Charlie Gogolak, Brad Winters ve Antonio Campos gibi isimlerden oluşuyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top