Hesabım
    Queen of the South: 3. Sezon Promo Videoları Geldi

    Haziran’da prömiyer yapan üçüncü sezonun tanıtımları yayınlandı

    Queen of the South, üçüncü sezonundan üç yeni tanıtım videosunu hayranların beğenisine sundu. USA Network’te yayınlanan dizi, 21 Haziran’da ekranlara geri dönüyor.

    Alice Braga’nın başrolünde yer aldığı Queen of the South, Meksika’daki acımasız uyuşturucu kartelinden kaçarak ABD’ye sığınan Teresa Mendoza’nın aksiyon dolu hikayesini ele alıyor. Teresa üçüncü sezonda tek başına yeni bir imparatorluk kurmaya çalışacak ancak yeni ve eski düşmanlar peşini bırakmayacak. Teresa hayal edebileceğinden çok daha fazlasını feda etmek zorunda kalacak.

    M.A. Fortin ve Joshua John Miller’ın imzasını taşıyan dizinin başlıca rollerinde Braga’ya Peter Gadiot, Veronica Falcón, Joaquim de Almeida, Hemky Madera, Jon-Michael Ecker, Juan Felipe Barrientos, Yancey Arias ve Adolfo Alvarez gibi isimler eşlik ediyor.

    Queen of the South, Arturo Pérez-Reverte’nin romanından ekrana taşınıyor. Senaryoyu M.A. Fortin ve Joshua John Miller ikilisi kaleme alıyor. Dizinin yapımcılığını Benjamin Daniel Lobato ve Judd Rea üstlenirken yrütücü yapımcı koltuğunda David T. Friendly, Natalie Chaidez, Dailyn Rodriguez, Scott Rosenbaum ve Matthew Penn var.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top