Hesabım
    Andrew Lincoln ‘The Walking Dead’den Ayrılıyor

    Dokuzuncu sezonun ardından veda ediyor

    Deadline’da çıkan habere göre  The Walking Dead’in ünlü yüzü Andrew Lincoln, dokuzuncu sezonun ardından diziden ayrılıyor.

    Başladığı günden bu yana hayranlarına büyük sürprizler yaşatmayı gelenek haline getiren The Walking Dead, bu kez anakarakteri Rick Grimes’ın vedasıyla ses getirecek. Deadline’ın haberine göre, oyuncularla yeni kontrat sürecinde çıkan tabloya göre Lincoln diziye veda edeceği; Norman Reedus’un ise rolüne devam edeceği açıklandı.

    Oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü belirten Deadline, kadronun neredeyse şekillenmek üzere olduğunu ve Lincoln’ın yeni sezonda yalnızca altı bölümde rol alacağını belirtti.

    The Walking Dead yakın zamanda bir diğer başrol oyuncusu Lauren Cohan’la da anlaşmazlığa düşmüştü. Dizinin imza attığı bir diğer radikal değişiklik ise Chandler Riggs’in canlandırdığı Carl Grimes karakteri üzerinde yapılmıştı.

    Geçtiğimiz haftalarda sekizinci sezon finalini gerçekleştiren dizi, yeni sezon çekimlerine önümüzdeki ay başlıyor.

    Robert Kirkman’ın ünlü çizgi romanından uyarlanan dizinin başlıca rollerinde Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan, Chandler Riggs, Danai Gurira, Melissa McBride, Alanna Masterson, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam ve Ross Marquand gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top