Hesabım
    'Locke & Key' Netflix’e Transfer Olabilir

    Hulu’nun yollarını ayırdığı dizi için yeni bir ihtimal doğdu

    Hulu’dan pilot bölüm onayını aldıktan sonra iptal edilen Locke & Key, Netflix’e transfer olabilir.

    Aynı adlı ünlü çizgi roman serisinden uyarlanan dizi, pilot bölümün ardından sınıfı geçmeyi başaramamış ve Hulu’dan ilk sezon onayını alamadan rafa kalkmıştı. Ancak dizinin yapımcılarının bu tarihten beri Netflix ile pazarlık masasında olduğu ve görüşmelerde son aşamaya gelindiği ortaya çıktı.  

    Deadline’da çıkan habere göre Netflix halihazırdaki pilot bölüm üzerinden ilerlemek yerine projeyi yeniden geliştirecek ve üzerinde düzenlemeler yapacak. Buna başroldeki çocuk oyunculardan ikisini değiştirmek de dahil.

    Dizinin Hulu versiyonunun pilot bölümünü, It filmiyle gişe rekorları kıran Andy Muschietti yönetmişti. Muschietti şu sıralar yeni filmi üzerinde çalıştığı için Netflix versiyonunda yönetmen koltuğuna geçemeyecek olsa da yürütücü yapımcılık görevine devam edecek. Aynı şekilde Barbara Muschietti, Ted Adams ve David Ozer de yürütücü yapımcı olarak yola devam edecek.

    Joe Hill’ın imzasıyla ekrana taşınan Locke & Key, babalarının şaibeli ölümünün ardından aile yadigarı evlerine geri dönen üç kardeşin hikayesini takip ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top