Hesabım
    Tin Star’ın 2. Sezon Kadrosu Belli Oldu

    Çekimler Kanada'da başladı

    Tim Roth ve Christina Hendricks’in, İngiliz dizisi Tin Star’ın ikinci sezon kadrosunda da rol alacağı kesinleşti.

    Sky Atlantic imzalı suç dizisinin ikinci sezonu önümüzdeki yıl prömiyer yapacak. İkinci sezonun oyuncu kadrosunda Roth ve Hendricks’e John Lynch, Anamaria Marinca ve Jenessa Grant de eşlik edecek. Ayrıca ilk sezon kadrosundan Genevieve O’Reilly ve Abigail Lawrie’nin de yeni sezonda boy göstereceği kesinleşti. 

    Roth’un eski bir alkolik polis dedektifini canlandırdığı dizi, yeni ve sakin bir hayat kurmak üzere Kanada kırsalına taşınan polis ve ailesinin hikayesini ele alıyor. Bölgedeki bir petrol şirketiyle başı derde giren dedektif, geçmişinde yaşadığı travmadan kurtulamıyor ve ailesini korumak için elinden geleni yapıyor.

    Rowan Joffe’nin yarattığı dizi 10 bölümden oluşuyor. Dizinin ikinci sezon hikayesi, ilk sezonun bıraktığı yerden devam ediyor. Yürütücü yapımcı kadrosu Joffe, Jackson, Diederick Santer ve Anna Ferguson gibi isimlerden oluşuyor.

    Tin Star’ın ilk sezonu, bölüm başına 1.7 milyon total izleyiciye ulaştı. Dizinin ilk sezon bölümlerinin tamamı 7 Eylül’de Sky’ın dijital platformu Sky Go’da yayınlandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top