Hesabım
    Jason Momoa ‘Game of Thrones’a Geri mi Dönüyor?

    Ünlü oyuncudan kafaları karıştıran paylaşım...

    Game of Thrones hayranları yeni bir spekülasyonla daha karşı karşıya... Dizide bir sezon boyunca Khal Drogo karakterine hayat veren Jason Momoa’nın final sezonunda geri döneceği öne sürüldü.

    Jason Momoa konuyla ilgili konuşmazken Instagram hesabından yayınladığı bir fotoğraf, bu konuda beklentilerin güçlenmesine neden oldu. Görselde Momoa, Game of Thrones’un showrunner’ları David Benioff ve DB Weiss ile birlikte görünüyor. Fotoğrafın başlığı fazlasıyla manidarken oyuncunun Guinness marka bira içmesi, İrlanda’da olduğunun bir işareti olarak görüldü. Game of Thrones’un çekimlerinin bir kısmı bilindiği üzere İrlanda’da gerçekleşiyor.

    Dizinin merakla beklenen son sezon çekimleri sürerken setten herhangi bir görsel ya da video paylaşılmış değil. Geçtiğimiz aylarda yönetmen yardımcısı Jonathan Quinlan, yeni sezonda yer alan bir savaş sahnesinin çekimlerinin 55 günde tamamlandığını açıklamıştı.

    Son sezonda yönetmenlik yapan isimler arasında dizinin yaratıcıları David Benioff, D.B. Weiss, David Nutter ve Miguel Sapochnik bulunuyor.

    Game of Thrones’un sekizinci sezonu her biri film uzunluğunda olacak altı bölümden meydana geliyor. Yeni sezonun prömiyeri 2019 içerisinde yapılacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top