Hesabım
    Unbreakable Kimmy Schmidt: 4. Sezonun Son Bölümleri 2019’da!

    Ocak ayında ekrana veda ediyor

    Netflix’in sevilen komedi dizisi Unbreakable Kimmy Schmidt, Ocak ayında yayınlanacak son sezonuyla ekranlara veda edecek.

    Unbreakable Kimmy Schmidt geçtiğimiz günlerde dördüncü sezon prömiyerini yapmış, ancak sezonun yalnızca ilk altı bölümü izleyici karşısına çıkmıştı. Geri kalan altı bölümün önümüzdeki Ocak ayında yayınlanacağı açıklandı. Bölümler, dizinin final sezonuyla birlikte 25 Ocak’ta 2019’da Netflix’te izleyici karşısına çıkacak.

    Unbreakable Kimmy Schmidt’in dördüncü sezonunda Kimmy ve en yakın arkadaşları Titus, Jacqueline ve Lillian’ı hayatlarında ve kariyerlerinde yeni birer sayfa açarken göreceğiz. Karakterlere sırasıyla Ellie Kemper, Tituss Burgess, Jane Krakowski ve Carol Kane hayat veriyor.

    Tina Fey ve Robert Carlock’un imzasıyla ekrana taşınan Netflix komedisinin yürütücü yapımcı kadrosunda Fey ve Carlock’a Sam Means, Jeff Richmond ve David Miner gibi isimler eşlik ediyor.

    Unbreakable Kimmy Schmidt’in prodüksiyonunu Universal Television, 3 Arts Entertainment, Little Stranger, Inc. Ve Bevel Gears şirketleri yürütüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top