Hesabım
    ‘Resident Alien’ Çizgi Romanı Ekrana Uyarlanıyor

    Syfy’dan pilot bölüm onayı geldi

    Peter Horgan ve Steve Parkhouse’un imzasını taşıyan Resident Alien çizgi romanı, televizyon ekranına taşınıyor. Dark Horse etiketiyle basılan çizgi roman, Syfy kanalında izleyici karşısına çıkacak. Dizinin prodüksiyonu Universal Cable Productions, Dark Horse Entertainment ve Amblin TV tarafından gerçekleştirilecek.

    Resident Alien’ın senaryosu Chris Sheridan’ın imzasını taşıyor. Son derece karanlık bir atmosferde geçecek olan komedi soslu dizi, bir uzaylının dünyaya inmesini ve Harry adında bir doktorun kimliğini çalmasını konu ediniyor. Özel bir görev için dünyaya gönderilen Harry zamanla büyük bir ikilemin ortasında kalıyor.

    Dizinin yürütücü yapımcılığını Chris Sheridan, Mike Richardson, Keith Goldberg, Justin Falvey ve Darryl Frank üstleniyor.

    Syfy yakın dönemde, ses getirecek iki büyük projeye daha yeşil ışık yakmıştı. Bunlardan ilki olan Deadly Class, Image Comics’in aynı adlı grafik romanından uyarlanıyor. Nightflyers ise Game of Thrones’un yazarı George R.R. Martin’ın hikayesinden ekrana taşınıyor.

    Kanalın halihazırda devam eden dizileri arasında ise Kryton, Happy!, The Magicians, Channel Zero, Killjoys, 12 Monkeys ve Face Off gibi yapımlar var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top