Hesabım
    'Legion' 3. Sezon Onayını Kaptı!

    FX'in sevilen dizisi ekrandaki yerini sağlamlaştırdı

    Noah Hawley’nin imzasıyla ekrana taşınan Legion üçüncü sezon onayını almayı başardı. FX’in hit süperkahraman dizisi 12 Haziran'da ikinci sezon finalini gerçekleştiriyor.

    Chris Claremont ve Bill Sienkiewicz’in imzasıyla Marvel çizgi romanından ekrana taşınan Legion, şizofren olduğunu düşünürken dünyanın en güçlü mutantlarından biri olduğunu keşfeden David Haller’in hikayesini işliyor. Dan Stevens’ın hayat verdiği karakter, uzmanların yardımıyla özel yeteneklerini keşfetmeye başlar ve Amahl Farouk’u durdurmak için harekete geçer.  

    Legion’ın başlıca rollerinde Dan StevensRachel Keller, Jean Smart, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Bill Irwin ve Aubrey Plaza boy gösteriyor. İkinci sezon kadrosunda Homeland’den tanıdığımız Navid Negahban da yer alıyor. Negahban, dizinin en kötücül karakterlerinden biri olan Farouk, diğer adıyla Shadow King, rolünde izleyici karşısına çıkıyor.

    Perşembe akşamları FX’te yayınlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Noah Hawley, John Cameron, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Jeph Loeb ve Jim Chory var. Hawley ve Cameron ikilisi FX’in bir diğer hit dizisi Fargo’ya da birlikte imza atıyorlar.

    Legion’ın prodüksiyonu FX Productions ve Marvel Television tarafından gerçekleştiriliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top