Hesabım
    Starz’ın Casus Gerilimi ‘The Rook’ta Showrunner Değişikliği!

    Kadroda beklenmedik değişiklikler var

    Starz’ın prodüksiyonu devam eden casus gerilimi dizisi The Rook, kadrosunda önemli değişikliklere ev sahipliği yapıyor.

    The Rook’un showrunner koltuğundaki Stephen Garrett’ın görevinden ayrıldığı ancak yürütücü yapımcı olarak dizideki varlığını sürdüreceği açıklandı. Showrunner koltuğunda Garrett’tan boşalan yere ise Lisa Zwerling ve Karyn Usher getirildi.

    Ekipte yaşanan bir başka büyük değişiklik Stephenie Meyer tarafında oldu. Twilight‘ın ünlü yazarı, prodüksiyon şirketiyle birlikte diziden çekildiğini açıkladı. Projeyi en başta yapım şirketine götüren kişi olan Meyer, yaratıcılık anlamında anlaşmazlıklardan ötürü projeden ayrıldığını belirtti.

    The Rook’un çekimlerinin planlandığı şekilde devam edeceği, bu değişikliklerin prodüksiyonda bir etkisinin olmayacağı belirtildi. Dizinin ilk iki bölümünün çekimleri, içinde bulunduğumuz günlerde Londra’da gerçekleştiriliyor.

    Daniel O’Malley imzalı romandan uyarlanan The Rook, gözlerini açtığı anda hafızasını kaybettiğini ve etrafının ölü bedenlerle sarılı olduğunu keşfeden Myfanwy Thomas’ın hikayesini takip ediyor. Doğaüstü güçlere sahip insanların olduğu bir gizli serviste çalıştığında öğrenen kadın, hafızasının neden ve kimler tarafından silindiğini bulmak zorundadır. Dizinin senaryosunu Sam Holcroft ve Al Muriel kaleme alıyor.

    The Rook önümüzdeki yıl Starz ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top