Hesabım
    Paramount Network ‘Heathers’ı Gözden Çıkardı

    Merakla beklenen uyarlamada yeni bir hüsran...

    Projeye aktarıldığı günden bu yana sorunlarla boğuşan Heathers uyarlaması bu kez başına gelebilecek en büyük talihsizlikle karşı karşıya. Paramount Network şiddet olayları yüzünden bir süredir prömiyeri ertelenen diziyi yayınlamayacağını açıkladı.

    1988 yapımı aynı isimli filmden uyarlanan Heathers, Amerika’da bir lisedeki öğrenciler arasında yaşanan şiddet dolu olayları ekrana taşınıyor. Dizinin 7 Mart’ta yapılması planlanan prömiyeri Florida’daki bir okulda yaşanan silahlı saldırının ardından iptal edilmişti. Yeni prömiyer tarihi için yaz ayları düşünülürken kaynaklara göre Santa Fe’de bir başka okulda benzer bir saldırının yaşanması kanalı ve ekibi bir hayli zor durumda bıraktı.

    Dizinin yapım şirketi ve Paramount Network’ün genel müdürü Keith Cox, ilk sezon prodüksiyonu tamamlanan diziye yeni bir ev bulmak için diğer platformlarla görüşmeye başladı.

    Jason A. Micallef’in yarattığı Heathers’ın başrollerinde Grace Victoria Cox, James Scully, Melanie Field, Brendan Scannell ve Jasmine Mathews gibi isimler yer alıyor. Orijinal filmde boy gösteren Selma Blair ve Shannon Doherty’nin dizinin pilot bölümünde de rol aldığını hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top