Hesabım
    American Gods'ın 2. Sezon Kadrosuna Üç İsim Eklendi

    Hazırlıklar tam gaz devam ediyor

    Neil Gaiman’ın romanından uyarlanan American Gods, ikinci sezonunda üç yeni yüze sahipliği yapacak. Dean Winters, Devery Jacobs ve Kahyun Kim, merakla beklenen ikinci sezonda kilit rollerde izleyici karşısına çıkacak.

    Starz’da yayınlanan dizide Dean Winters, Mr. Town karakterine hayat verecek. Mr. World, Mr. Town’ı Shadow’u takip etmekle ve Mr. Wednesday’in planına dair bildiklerini öğrenmekle görevlendirecek.  

    Jacobs’ın canlandırdığı Sam Black Crow karakteri, ayakları yere sağlam basan ve ek gelir için elektrikli testereyle yaptığı sanat eserlerini satan bir üniversite öğrencisi olarak karşımıza çıkacak.

    Kim ise ilk sezonda Gillian Anderson’ın canlandırdığı New Media karakterini devralarak manipülasyon ustası New Media’nın gençliğine hayat verecek.

    Neil Gaiman imzalı fantastik romandan uyarlanan American Gods'ın ikinci sezonu birer saatlik sekiz bölümden oluşacak ve 2019 içerisinde izleyici karşısına çıkacak.

    Dizinin oyuncu kadrosu Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning, Pablo Schreiber, Orlando Jones, Yetide Badaki, Bruce Langley, Crispin Glover, Cloris Leachman, Peter Stormare, Mousa Kraish, Omid Abtahi, Chris Obi ve Demore Barnes gibi isimlerden kurulu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top