Hesabım
    ‘Shadowhunters’ Ekrana Veda Ediyor

    Üçüncü sezonun ardından sona eriyor

    Freeform’un fantastik dizisi Shadowhunters, üçüncü sezonun ardından ekrana veda ediyor. Dizinin 2019’da yayınlanacak iki saatlik özel bir bölümle sona ereceği açıklandı.

    Shadowhunters’ın iki ekstra bölümün de dahil edildiği üçüncü sezonu, önümüzdeki yıl bahar aylarında izleyici karşısına çıkacak. Sezon, Shadowhunters: The Final Hunt adını taşıyacak. Freeform dizinin üçüncü sezonunu iki eş parçaya ayırmış ve on bölümden oluşan ilk parça 15 Mayıs’ta sona ermişti.

    Shadowhunters, Mortal Instruments romanlarından ekrana taşınıyor. Üçüncü sezon serinin 4. ve 5. romanlarından uyarlanırken iki saatlik final bölümü altıncı ve son romandan ilhamla ekrana taşınacak.

    Freeform’un en popüler yapımlarından olan ancak reytingleri günden güne azalan Shadowhunters’ın yürütücü yapımcılığını Todd Slavkin, Darren Swimmer McG, Michael Reisz, Matt Hastings, Mary Viola, Martin Moszkowicz and Robert Kulzer üstleniyor. Showrunner koltuğu ise Todd Slavkin ve Darren Swimmer ikilisine emanet.

    Dizinin başlıca rollerinde Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Alberto Rosende, Emeraude Toubia, Matthew Daddario, Isaiah Mustafa, Alisha Wainwright ve Harry Shum gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top