Hesabım
    Zendaya, HBO Yapımı Gençlik Dizisinin Başrolünde!

    Euphoria adlı dizinin kadrosu belli oldu

    Disney Channel’ın genç yıldızı Zendaya, HBO yapımı gençlik dizisi Euphoria’nın başrolüne getirildi.

    Dizinin oyuncu kadrosunda ünlü yıldıza Storm Reid, Maude Apatow, Brian “Astro” Bradley, Eric Dane, Angus Cloud, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Hunter Schafer ve Sydney Sweeney gibi isimler eşlik edecek.

    Euphoria’nın senaryosu İsrail yapımı bir diziden, The Wizard of Lies’ın senaristi Sam Levinson tarafından uyarlanıyor. Dizi, Zendaya’nın hayat verdiği 17 yaşındaki Rue’nun hikayesini işliyor. Uyuşturucu bağımlısı Rue karakterinin anlattığı hikayeler seks, kimlik arayışı, travma, sosyal medya, uyuşturucu, aşk ve arkadaşlık gibi temaları ele alıyor.

    Euphoria’nın yönetmen koltuğunda Augustine Frizzell var. Yürütücü yapımcı tarafında Frizzell’in yanı sıra Sam Levinson, Ron Leshem, Daphna Levin, Tmira Yardeni, Ravi Nandan, Kevin Turen, Hadas Mozes Lichtenstein, Mirit Toovi, Yoram Mokadi ve Gary Lennon yer alıyor.

    Zendaya yakın dönemde perdede Hugh Jackmanlı The Greatest Showman’de ve Örümcek Adam serisinin son filmi Spider-Man: Homecoming’de boy gösterdi. Ekranda ise Disney Channel dizisi K.C. Undercover ile sükse yaptı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top