Hesabım
    ‘13 Reasons Why’ 3. Sezon Onayını Aldı

    Popüler dizi için devam kararı geldi

    Netflix’te izleyici karşısına çıkan gençlik dizisi 13 Reasons Why üçüncü sezon onayını almayı başardı. Yeni sezon onayı Netflix’in hazırladığı özel bir kliple duyuruldu.

    13 Reasons Why’ın üçüncü sezonu 13 bölümden oluşuyor ve yeni sezonun 2019’da prömiyer yapması planlanıyor. Dizinin ikinci sezon prömiyeri 18 Mayıs’ta gerçekleşmişti. İkinci sezon, yayınlandıktan sonraki ilk üç gün içerisinde bölüm başına ortalama 2.6 milyon ABD’li seyirci tarafından izlenmişti.

    Netflix’in en popüler dizilerinden biri olan 13 Reasons Why, ikinci sezonunda da şiddet tartışmalarının odağı oldu. ABD’deki bir lisede geçen ve intihar, zorbalık, alkol, tecavüz gibi temalara yer veren dizi, birtakım uzmanlar tarafından gençlerin sağlık durumunu etkilemekle eleştiriliyor.

    Üçüncü sezonda da dizinin showrunner koltuğunda Brian Yorkey yer almaya devam edecek. Oyuncu kadrosundaki en büyük değişiklik ise Katherine Langford’ın yokluğu olacak. Hannah karakterine hayat veren Langford geçtiğimiz günlerde diziye veda etmişti.

    13 Reasons Why yürütücü yapımcı kadrosunda Yorkey, Joy Gorman, Mandy Teefey, Kristel Laiblin, Tom McCarthy, Selena Gomez, Steve Golin ve Michael Sugar’a yer vermeye devam ediyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top