Hesabım
    Apple’dan J.J. Abrams İmzalı ‘Little Voice’a Yeşil Işık!

    Romantik müzikal için hazırlıklar başladı

    Emmy ödüllü yapımcı ve yönetmen J.J. Abrams yeni projesi Little Voice için Apple’ın dijital platformuyla el sıkıştı. Ekranda Westworld, Lost ve Castle Rock gibi fenomen yapımlara imza atan ünlü yönetmen, dizinin yapımcılığını müzisyen Sara Bareilles ile birlikte yürütecek.

    Otuz dakikalık bölümlerden oluşan Little Voice romantizm, müzikal ve dram türlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. On bölümden oluşan dizi Grammy ve Tony adayı Sara Bareilles’in özgün müziklerine yer verecek. Dizinin ismi Bareilles’in büyük çıkış yapan albümünden geliyor.

    New York şehrinde geçen Little Voice, orijinal müzikleri eşliğinde karakterlerin kendilerini ve müziklerini keşfetme yolculuklarını ele alacak. Dizinin ilk bölümünü Jessie Nelson kaleme alacak. Nelson projede yönetmen ve showrunner olarak da görev yapıyor.

    Little Voice’un yürütücü yapımcı kadrosunda J.J. Abrams, Sara Bareilles, Jessie Nelson ve Ben Stephenson var. Dizinin prodüksiyonunu ise Warner Bros. TV ve Abrams’ın yapım şirketi Bad Robot Productions üstleniyor. Bad Robot Productions’ın yapımını üstlendiği diğer diziler arasında Castle Rock, Lovecraft Country ve Westworld var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top