Hesabım
    ‘Chambers’: Uma Thurman’ın Rol Arkadaşı Tony Goldwyn Oldu

    Netflix dizisinin kadrosu şekilleniyor

    Netflix’te izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Chambers, Uma Thurman’ın ardından Tony Goldwyn’i de kadrosuna kattı. Son yıllarda Scandal ile ekranda boy gösteren Goldwyn, başrollerden biri olarak projeye dahil oldu.

    Stephen Gaghan ve Super Deluxe imzasıyla ekrana taşınan Chambers, Leah Rachel tarafından yaratıldı. Kalp nakli ameliyatı geçiren genç bir kadın, ameliyattan sonra gizemli durumlarla karşılaşır ve bağışçısının nasıl öldüğünü araştırmaya başlar. Dizinin showrunner koltuğunda Leah Rachel’e Akela Cooper eşlik ediyor.

    Goldwyn dizide, bağışçının babası Ben Lefevre karakterine hayat verecek. The Annex Foundation adlı bir ruh sağlığı merkezi işleten Ben, kızının ölümünden sonra zor günler geçirir. Ben, Uma Thurman’ın karakterinin kocası olarak karşımıza çıkacak.

    Geçtiğimiz Ocak ayında on bölümlük ilk sezon onayını alan dizi, yürütücü yapımcı kadrosunda Gaghan, Rachel, Cooper, Wolfgang Hammer, Winnie Kemp ve Alfonso Gomez-Rejon gibi isimlerle ilerliyor. Alfonso Gomez-Rejon yönetmen koltuğunda da yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top