Hesabım
    Sean Penn’li ‘The First’ Dizisinden İlk Detaylar!

    Beau Willimon, Hulu’nun “Mars görevi” konulu The First dizisiyle ilgili konuştu

    House of Cards’ın yaratıcısı Beau Willimon, Hulu’da yayınlanacak yeni dizisi The First ile ilgili ilk detayları ATX TV Festivali’nde açıkladı. Sean Penn’in başrolünde yer aldığı dizinin ilk fragmanı da festival izleyicisinin beğenisine sunuldu.

    Willimon’ın açıklamalarına göre, sekiz bölümden oluşan The First dönem olarak 2030’lu yıllarda geçiyor ve Mars’a yapılacak ilk insanlı görevi konu ediniyor. İlk sezon ağırlıklı olarak, Kızıl Gezegen’e gidecek astronotların Dünya’daki hazırlık sürecine odaklanacak.

    Willimon, diziyi bilimkurgu dizisi olarak görmediğini, bunun yerine Sean Penn’in karakteri başta olmak üzere astronotlara ve ailelerine odaklanan bir insan hikayesi olarak tanımladığını ifade etti. Dizinin amacını ise şu sözlerle özetledi: “Bunun, hepimizin içinde bulunduğu bu hayatın birçok farklı tarafını yansıtan bir hikaye olmasını diliyorum.” Willimon, dizinin izleyiciye ilham vermesini umduğunu söylüyor ve ekliyor: “Hikayenin içinde silah yok, cinayet yok. Bence kendimizin en iyi versiyonları olabilmek için böyle hikayeleri izlememiz gereken bir dönemdeyiz.”

    Festival etkinliğinde ortaya çıkan bir diğer detay ise oyuncu kadrosu oldu. The First’ün kadrosunda Penn’e Natascha McElhone, Lisa Gay Hamilton, Anna Jacoby-Heron, Rey Lucas, Keiko Agena, Oded Fehr ve Hannah Ware gibi isimler eşlik ediyor.

    The First’ün prömiyer tarihi henüz netleşmemiş olsa da dizinin yıl sonlarına doğru izleyiciyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top