Hesabım
    ‘Succession’ın 2. Sezonuna HBO'dan Yeşil Işık!

    ‘Succession’ın ikinci sezon onayı beklenenden erken geldi

    HBO’nun taze drama dizisi Succession, prömiyerinin üzerinden henüz bir hafta geçmişken ikinci sezon onayını almayı başardı.

    Medya imparatoru Logan Roy ve dört çocuğunun hikayesini ele alan "Succession", senaryosunda Jesse Armstrong’un imzasını taşıyor. Senaryo, dünyanın en güçlü medya şirketlerinden birine sahip olan Roy ailesini takip ediyor. İhtiyar Logan Roy şirket işlerinden uzaklaşmaya başladıkça dört çocuğunun sorumluluğu paylaşma zamanı gelir.

    Jesse Armstrong’un imzasını taşıyan dizinin odağındaki Roy ailesi, dünyaca ünlü Murdoch ailesine benzetilse de Armstrong bu yorumları kabul etmemiş ve dizinin kurgusal bir aileyi ele aldığını vurgulamıştı.

    Succession’ın yönetmen koltuğunda, ülkemizde Büyük Açık adıyla vizyona giren The Big Short’un yönetmeni Adam McKay yer alıyor. Dizinin ikinci sezon oyuncu kadrosu Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Natalie Gold, Peter Friedman ve Rob Yang gibi isimlerden oluşuyor.

    Jesse Armstrong’un showrunner olarak da yer aldığı dizinin yürütücü yapımcı tarafında Armstrong’a Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Will Ferrell, Jane Tranter ve Mark Mylod eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top