Hesabım
    John Krasinski’li “Tom Clancy’s Jack Ryan”a İlk Bakış Fragmanı

    John Krasinski’nin başrolünde yer aldığı aksiyon dolu dizi "Tom Clancy’s Jack Ryan" Ağustos’ta prömiyer yapıyor

    John Krasinski başrollü Tom Clancy’s Jack Ryan dizisine ilk bakış... Amazon, John Krasinski’nin ünlü ajan Jack Ryan’a hayat verdiği "Tom Clancy’s Jack Ryan"dan fragman yayınladı.

    Dünyaca ünlü ajanın aksiyon dolu hikayesini ekrana taşımaya hazırlanan Tom Clancy’s Jack Ryan, CIA’de analist olarak çalışırken kendini bir anda sahada bulan Jack Ryan’ın tehlikeli maceralarını işleyecek. Masa başı işine veda edip Yemen’de ilk kez sahaya çıkan ünlü kahraman kendini bombalar, teröristler ve uluslararası tehditlerle örülü bir görevin ortasında bulacak.

    Tom Clancy’s Jack Ryan ilk sezon prömiyerini henüz yapmamış olsa da ikinci sezon onayını daha şimdiden almış durumda. Ayrıca ikinci sezonun senaryo ve prodüksiyon hazırlıklarının showrunner’lar Carlton Cuse ve Graham Roland’ın gözetiminde başladığı anons edilmişti. Çekimlerin ise bu yaz Avrupa ve Güney Amerika’da gerçekleştirilmesi planlanıyor.

    Tom Clancy’s Jack Ryan ikinci sezonunda Güney Amerika’da geçecek ve Jack Ryan’ın bu bölgede atıldığı tehlikeli görevi konu edinecek. İkinci sezon kadrosunda yer alacağı kesinleşen bir diğer isim James Greer karakterine hayat veren Wendell Pierce.

    Tom Clancy’s Jack Ryan ilk sezonuyla 31 Ağustos’ta Amazon platformunda prömiyer yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top