Hesabım
    Game of Thrones’un Devam Dizisi Detayları George R.R. Martin'den Geldi!

    Game of Thrones’un devam projelerinden birinin rafa kaldırıldığı George R.R. Martin tarafından doğrulandı.

    Game of Thrones'un devam dizisinden önemli detaylar! George R.R. Martin, kişisel bloğunda kaleme aldığı yazdıda, HBO’nun yeşil ışık yaktığı, "Game of Thrones"un devam dizisiyle ilgili detaylar verdi.

    Martin, yapımına başlanan ilk devam dizisiyle ilgili şunları söyledi: “Pilot bölüm yeni sipariş edildiği için projenin ilk aşamalarındayız ve bu yüzden dizinin henüz yönetmeni, oyuncu kadrosu, çekim mekanı, hatta ismi bile yok.” Martin dizinin adıyla ilgili kişisel tercihinin “The Long Night” olduğunu da açıkladı.

    George R.R. Martin’in doğruladığı bir diğer detay, Game of Thrones için yürütülen beş devam projesinden birinin rafa kaldırıldığı oldu. Geçtiğimiz hafta pilot bölüm onayını alan proje dışında 3 tane daha aktif devam dizisi üzerinde çalıştıklarını söyleyen Martin, bunlardan her birinin farklı dönemlerde geçtiğini ve farklı karakterlerin maceralarını işleyeceğini belirtirken en az bir projenin daha pilot bölümünün çekileceğini ekledi.

    George R.R. Martin son olarak Winds of Winter üzerine çalışmaya devam ettiğini dile getirirken önceliğinin bu roman olduğunu vurguladı.

    HBO, Jane Goldman ve George R.R. Martin’in imzasını taşıyacak dizinin pilot bölümünü birkaç gün önce onaylamıştı. İsmi henüz belli olmayan dizi, dönem olarak Game of Thrones’un binlerce yıl öncesinde geçecek ve Westeros’un en karanlık sırlarının doğduğu yıllara geri dönecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top