Hesabım
    Masal Uyarlaması 'Tell Me A Story’nin Kadrosuna Üç Yeni İsim!

    Tell Me A Story oyuncu kadrosuna Paul Wesley, Dania Ramirez ve James Wolk eklendi

    Ünlü masallardan uyarlanan ve CBS All Access’te izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Tell Me A Story, oyuncu kadrosuna üç yeni ismi kattı. Paul Wesley, Dania Ramirez ve James Wolk psikolojik gerilim türündeki dizinin başrollerinde yer alacak.

    Tell Me A Story, The Vampire Diaries’in yaratıcısı Kevin Williamson’ın imzasını taşıyor ve dünyaca ünlü masallarda geçen hikayeleri, karanlık bir üslupla günümüz dünyasına uyarlıyor. New York’ta geçen dizinin ilk sezon bölümleri Hansel ve Gretel, Kırmızı Başlıklı Kız ve Üç Küçük Domuzcuk gibi masallardan esinleniyor. Williamson’ın kaleme aldığı senaryo aşk, hırs, intikam ve cinayet gibi temaları işleyecek.

    Tell Me a Story kadrosuna katılan üç isimden biri olan Dania Ramirez, bir başka masal uyarlaması Once Upon a Time’da Cinderella olarak karşımıza çıkmıştı. Ramirez savaştan dönen ve yeni bir sayfa açmaya hazırlanan eski ordu görevlisi Hannah karakterine hayat verecek.

    The Vampire Diaries ile tanıdığımız Paul Wesley, projeye başrol olarak dahil olan bir diğer isim. Wesley, alkol ve uyuşturucu bağımlısı bir bartender olan Eddie’yi canlandıracak. James Wolk’u ise genç, başarılı ve idealist bir gençken hayatı kabusa dönüşen Jordan rolünde izleyeceğiz.

    Tell Me A Story’nin diğer başlıca rollerinde Danielle Campbell, Billy Magnussen ve Kim Catrall yer alıyor. Dizi, CBS’in dijital platformu CBS All Access tarafından hayata geçiriliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top