Hesabım
    Ethan Hawke Ekrana Transfer Oluyor

    The Good Lord Bird uyarlamasının başrolünde Ethan Hawke var

    James McBride’ın Ulusal Kitap Ödüllü romanı The Good Lord Bird, Ethan Hawke ve Jason Blum tarafından ekrana taşınıyor. Ekranda görmeye alışık olmadığımız Hawke, dizinin başrolünde de boy gösterecek. Mini dizi formatındaki yapımın prodüksiyonunu Blumhouse Television yürütürken senaryosunu Ethan Hawke ve Mark Richard ikilisi kaleme alacak.

    The Good Lord Bird konu olarak, kölelik karşıtı John Brown ile tanışan genç bir kölenin hikayesini işliyor. Tanınmamak için kadın kılığına giren genç adam, birlikte sürdürdükleri mücadelenin sonunda ünlü 1859 baskınında önemli bir rol aynar. Bu gelişme ise Brown’ın köle isyanını başlatmasını sağlar.

    The Good Lord Bird’ün yürütücü yapımcı kadrosunda Ethan Hawke’a James McBride, Brian Taylor, Ryan Hawke ve David Schiff gibi isimler eşlik ediyor.

    Birlikte ikinci ortaklıklarını gerçekleştiren Jason Blum ve Ethan Hawke ikilisi, daha önce beyazperdede The Purge filmine imza atmışlardı. Ünlü yazar ve gazeteci James McBride’ın Miracle at St. Anna kitabı ise 2008’de Spike Lee tarafından beyazperdeye uyarlanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top