Hesabım
    Millie Bobby Brown, Troll Saldırısı Yüzünden Twitter Hesabını Kapattı

    Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown, uğradığı troll saldırısının ardından Twitter hesabını dondurdu

    Netflix’in hit dizisi Stranger Things’in yıldız ismi Millie Bobby Brown, uğradığı troll saldırısı yüzünden Twitter hesabını kapattı.

    Stranger Things ile büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu, önceki gün trollerin başlattığı bir homofobik saldırının hedefi oldu.

    Her şey, üzerine homofobik metinler eklenen Millie Bobby Brown’ın fotoğraflarının dolaşıma sokulmasıyla başladı. 14 yaşındaki yıldızı homofobik biri gibi gösteren bu görseller kısa sürede binlerce kez beğeni aldı ve retweet edildi. Her bir görsele, ünlü oyuncuyu sanki LGBTQ haklarına karşıymış gibi gösteren yazılar yazıldı ve fotoğraflar #TakeDownMillieBobbyBrown etiketiyle paylaşıldı. 

    LGBTQ ve GLAAD Together hareketi destekçisi olduğu bilinen Brown’ın neden böyle bir saldırıya maruz kaldığı bilinmiyor.

    Brown’ın zorbalığa karşı mücadele için açmış olduğu ikinci Twitter hesabı @Milliestopshate ise aktif kalmaya devam ediyor.

    Sosyal platformlarda sıkça karşılaşılan bir eyleme dönüşen sanal saldırılardan geçtiğimiz hafta da Star Wars: The Last Jedi filminin yıldızı Kelly Marie Train nasibini almıştı. Bir grup Star Wars hayranının ırkçı saldırılarının hedefi olan Train, Instagram hesabını kapatmak zorunda kalmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top