Hesabım
    Emma Roberts 8. Sezonda ‘American Horror Story’ye Geri Dönüyor

    American Horror Story’nin 8. Sezonuna Emma Roberts da katıldı

    Emma Roberts, "Murder House" ve "Coven" sezonlarını birbirine bağlayacak olan American Horror Story’nin sekizinci sezonunda kadroya geri dönüyor. American Horror Story’nin sekizinci sezonu, dizinin birinci ve üçüncü sezonu bir araya getirecek. Yeni sezonda, dizinin fanlarının favori oyuncularından biri olan Roberts’ı bir kez daha “Coven” sezonundaki Madison Montgomery rolünde izleyeceğiz.

    Heyecan yaratan gelişme, Emma Roberts’ın Instagram hesabında paylaştığı bir videoyla ortaya çıktı. Videoda Roberts ve rol arkadaşı Evan Peters’ın Twitter üzerinden yaptıkları bir canlı sohbet var. Bu esnada klasik Coven kostümünü giymiş olan Roberts “Sürpriz, eminim beni son görüşünüz olduğunu düşünüyordunuz” dedi.

    Dizinin yaratıcısı Ryan Murphy, Roberts’ın videosuna cevap olarak Roberts'ın kurduğu bu cümlenin, aktrisin dizideki ilk repliği olabileceğini söyledi.

    American Horror Story’nin sekizinci sezonunda birçok eski karakterin geri dönmesi bekleniyor. Şimdiye dek kadroda yer alması netleşen oyuncular arasında Joan Collins, Evan Peters, Sarah Paulson ve Kathy Bates yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top