Hesabım
    Ben Daniels 'The Crown' 3. Sezon Kadrosuna Eklendi

    Ben Daniels ‘The Crown’ın 3. sezonunda Lord Snowdon rolüne getirildi

    The Crown 3. sezon kadrosuna Ben Daniels’ı da ekledi. Yakın dönemde The Exorcist ile ekrana gelen Daniels, dizide Prenses Margaret’ın kocası Lord Snowdon rolünde izleyici karşısına çıkacak. Lord Snowdon karakterine iki sezon boyunca Matthew Goode hayat vermişti.

    Netflix’te izleyici karşısına çıkan ve özellikle eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanan The Crown, üçüncü sezonunda monarşinin 1960’larını ekrana taşıyor.

    The Crown bir süredir oyuncu kadrosunda büyük değişikliklere ev sahipliği yaptı. Dizi, üçüncü sezonda hikaye zamanının ilerleyecek olmasından ötürü, oyuncuları yaşlandırmak yerine, başrol oyuncuları dahil tüm oyuncu kadrosunu yeniledi. Başroller Claire Foy ve Matt Smith’in yerine Olivia Colman ve Tobias Menzies gelirken Vanessa Kirby’den kalan Prenses Margaret rolünü Helena Bonham Carter devralmıştı.

    The Exorcist’in yanı sıra House of Cards dizisinde de boy gösteren Ben Daniels duygularını şu sözlerle ifade etti: “The Crown’ın ilk iki sezonuna bayılan biri olarak, bu harikulade televizyon yapımına katıldığım için fazlasıyla heyecanlıyım. Snowdon son derece dinamik ve karmaşık bir adam, onu canlandırmak için sabırsızlanıyorum.”

    The Crown’ın üçüncü sezon çekimleri önümüzdeki ay başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top