Hesabım
    Chucky Dizisinde Önemli Gelişme!

    Ünlü Chucky serisi Child’s Play ekrana taşınıyor

    Chucky kabusunu ekranda da yaşamaya hazır mısınız? Hafızalara kazınan kült karakterin maceralarını ele alan Child’s Play serisi ekrana uyarlanıyor. Serinin yaratıcısı Don Mancini, birkaç ay önce ortaya çıkan bu söylentiyi Twitter hesabından paylaştığı bir gif ile doğrulamış oldu.

    Şeytani oyuncak bebek Chucky’nin hikayesi 1988’de Chucky'nin Gelini (Bride of Chucky) filmiyle başladıktan sonra seriye altı film daha eklendi. Serinin ilk filmi gişede büyük bir başarı elde edip kült film mertebesine yükselirken diğerleri de bu başarıyı takip etti.

    “Chucky serisi” olarak hafızalara kazınan seri, Charles Lee Ray adlı bir seri katilin, bir büyü sayesinde cehenneme gitmekten kurtulmasını ve ruhunun bir oyuncak bebeğin içerisine yerleşmesini konu ediniyor.

    Child’s Play dizisinin başında, Hannibal ve Channel Zero dizilerinde görev yapan Don Mancini bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosu ya da yayınlanacağı platform henüz netleşmiş değil.

    Potansiyel Child’s Play dizisiyle ilgili ilk haberler geçtiğimiz Şubat ayında kendini göstermiş; Don Mancini ve yapımcı David Kirschner’in yeni Chucky filmlerin yanı sıra dizi uyarlaması için de hazırlık yaptığı dillendirilmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top