Hesabım
    Toni Collette 'Unbelievable' ile Televizyona Geri Dönüyor!

    Toni Collette, Netflix dizisi 'Unbelievable’ın kadrosuna katıldı

    Toni Collette ekrana geri dönüyor! Son dönemde Ayin (Hereditary)'deki performansıyla ses getiren Toni Collette, Netflix dizisi Unbelievable’ın başrolüne getirildi. Dizinin kadrosuna Collette'in yanı sıra Merritt Wever ve Kaitlyn Dever da eklendi.

    Mini dizi formatındaki Unbelievable sekiz bölümden oluşuyor ve Pulitzer Ödüllü bir haberden uyarlanıyor. 2015’te basılan  “An Unbelievable Story of Rape” başlıklı makale, tecavüze uğradığı yalanını söylemekle suçlanan genç Marie’nin ve davayı incelemeye alan iki kadın dedektifin gerçek hikayesini ele alıyor.

    Collette ve Wever ikilisi, Marie’nin davasını inceleyen iki dedektife hayat verecek. Dever’ın hangi karakteri canlandıracağı ise henüz açıklanmadı.

    Unbelievable’ın senaryosu, Tatlı Bela (Erin Brockovich) filminin senaristi Susannah Grant’in imzasını taşıyor. Grant dizide aynı zamanda showrunner olarak da görev yapacak. Unbelievable’ın yönetmen koltuğunda ise İki Kadın, Bir Erkek  (The Kids Are All Right)'in yönetmeni Lisa Cholodenko var. Cholodenko’nun yürütücü yapımcılar arasında olduğunu da belirtelim.

    Altıncı His (The Sixth Sense) ve Muriel’s Wedding gibi filmlerle hafızalara kazınan Toni Collette, ekranda Netflix & BBC One ortak yapımı Wanderlust’ın kadrosunda da yer alıyor. Wever’ı ise yakın zamanda Godless ve The Walking Dead gibi popüler yapımlarda görmüştük.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top