Hesabım
    Watchmen Uyarlamasına Jeremy Irons Bombası!

    Watchmen’in kadrosuna Jeremy Irons katıldı

    Watchmen dizisi, iddiasını yükseltiyor! HBO’da yapımı devam eden uyarlama dizi, oyuncu kadrosuna Jeremy Irons’ı ekledi. Oscarlı usta aktör, The Borgias’ın ardından ekranda ilk kez büyük bir rolde boy gösterecek.

    Watchmen, oyuncu kadrosuyla beklentileri yükseltmeye devam ediyor. Damon Lindelof’un imzasıyla ekrana taşınan dizi geçtiğimiz haftalarda kadrosuna Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens ve Andrew Howard’ı eklemişti.

    Jeremy Irons’ın dizide hangi karaktere hayat vereceği açıklanmazken ilk söylentiler güçlü bir İngiliz lordunu canlandıracağı yönünde. Watchmen, Alan Moore ve Dave Gibbons’ın ünlü çizgi roman serisinden uyarlanıyor.

    Senaryo koltuğundaki Lindelof geçtiğimiz haftalarda dizinin direkt bir uyarlama olmayacağını şu açıklamayla duyurmuştu: “Mr. Moore ve Mr. Gibbons’ın otuz yıl önce yarattığı 12 sayıyı ‘uyarlamak’ gibi bir niyetimiz yok. Bu dergiler çok kutsal bir yerdeler ve yeniden yaratılacak ya da taklit edilecek değiller. Sadece yeniden düzenlenecekler. Öte yandan ‘devam dizisi’ de yapmıyoruz. Bu hikaye, yaratıcılarının enfes bir şekilde inşa ettiği o evrende geçecek. Ancak yeni hikaye kesinlikle orijinal olmalı. Yeni sorular sormalı ve dünyaya yeni bir pencereden bakmalı. Her şeyden öte çağdaş olmalı.”

    Watchmen’in yürütücü yapımcılığını Damon Lindelof, Nicole Kassell ve Tom Spezialy üstleniyor. Nicole Kassell yönetmen koltuğunda da yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top