Hesabım
    Gabrielle Union & Jessica Alba'lı L.A.’s Finest Geliyor

    Başrolünde Gabrielle Union ve Jessica Alba’nın bulunduğu L.A.’s Finest’a yeşil ışık!

    Gabrielle Union ve Jessica Alba aynı dizide buluşuyor. İkilinin başrolleri paylaştığı L.A.’s Finest, beklenen ilk sezon onayına sonunda kavuştu. Dizi, ünlü Bad Boys film serisinden uyarlanıyor.

    Charter Communications adlı platform tarafından satın alınan L.A.’s Finest, ilk sezonunda 13 bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak. Dizinin prömiyeri önümüzdeki yıl Charter’s Spectrum platformunda gerçekleştirilecek.

    L.A.’s Finest’ın senaryosu Brandon Margolis ve Brandon Sonnier ikilisi tarafından kaleme alınıyor ve Bad Boys II’daki Syd Burnett karakterinin hikayesine devam ediyor. Tehlikeli geçmişini arkasında bırakan ve şimdilerde LAPD dedektifi olarak çalışan Burnett, yeni partneri Nancy McKenna ile birlikte Los Angeles’ın en tehlikeli suçlularının peşine düşüyor.

    Burnett karakterine filmde olduğu gibi Gabrielle Union hayat veriyor. Jessica Alba’yı ise partneri  Nancy McKenna rolünde izleyeceğiz. İkiliye kadroda Ernie Hudson, Zack Gilford, Duane Martin ve Ryan McPartlin gibi isimler eşlik ediyor.

    Yeni yayın döneminin en pahalı pilot bölümlerinden biri olan L.A.’s Finest, büyük beklentilerle NBC tarafından satın alınmış ancak kanal, pilot bölümün ardından sürpriz bir şekilde diziden çekilmişti. Hemen devreye giren Charter Communications ise yapımcı şirket Sony TV ile anlaşarak dizinin yeni evi oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top